Контактирајте не

Контакт

STRUMA MEBEL

E-Mail: info@strumamebel.com
Адреса: Баба Ванѓа 27
Телефон: 034/327-171

СТРУМА МЕБЕЛ

Кога го изработуваме нашиот мебел, грижливо внимаваме и на најмалиот детал, како би можел перфектно да се вклопи во Вашиот свет. Ова е есенцијално при креирањето на уникатен мебел, кој ќе биде во хармонија со просторот и времето. Задоволните потрошувачи се нашите суровини, нашите средства и нашиот отсјај кон светот!