Детски Соби

БИРО  B-110

Детските соби не се само место каде децата ќе спијат – детската соба е место каде Вашето дете ќе си игра, ќе ги пишува домашните задачи, ќе чита. Детските денови се исполнети со безгрижност и игра, па детската соба ќе биде место од кое детето ќе има најмногу спомени. Без оглед на тоа дали барате класична детска соба или некоја комбинација од елементи, која ќе ниде флексибилна и мултифункционална, ние имаме повеќе солуции за Вас. Погледнете го нашиот широк асортиман на детски соби. Дизајнирани се по мерка на децата, така што се земени во предвид големината, бојата и нормално, креативниот дизајн.

биро Б-100

Дезени

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.

АЛПИ

АЛЈАСКА

АНТИК БЕЛО

БАРОК

КРЕМ

ЦРНА Плус

СОНОМА

БЕЛА

Light Amcoma

Dark Amcoma

Soho

ВЕНГЕ

Light Aramo

БЕЛО Плус