ПРЕТСОБЈА

ПРЕТСОБЈЕ ЛИОН

Претсобјето е простор кој се крие позади влезната врата и претставува своевиден водич кој Ве спроведува низ останатите делови од домот (просторот), директно или индиректно.
Во нашата галерија за предсобја можете да пронајдете комбинации од решенија за уредување и организирање на самиот простор, различни типови на плакари за остава на алишта и обувки, огледала, организатори и уште многу повеќе. Имаме голем број на модели во различни големини, изработени од широка палета на внимателно одбрани и квалитетни материјали и бои.

ПРЕТСОБЈЕ БИЛЕ

ПРЕТСОБЈЕ П 04

ПРЕТСОБЈЕ П 07

ЧЕВЛАРНИК 3Б

ЧЕВЛАРНИК 4Б

ЧЕВЛАРНИ 5Б

ПРЕТСОБЈЕ П-08

ПРЕТСОБЈЕ П-09

ПРЕТСОБЈЕ П-10

ПРЕТСОБЈЕ П-11

ПРЕТСОБЈЕ П-12

Дезени

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.

АЛПИ

АЛЈАСКА

АНТИК БЕЛО

СОНОМА

БАРОК

ЦРНА Плус

КРЕМ

БЕЛА

Dark Amcoma

Light Amcoma

Soho

ВЕНГЕ

Light Aramo

БЕЛО Плус