КУЈНИ

КУЈНА K-55

Можеби ниту една соба не е толку мултифункционална како што е кујната. Јадрото на куќата, простор кој еволуирал од стриктно утилитарен, дизајниран да биде практичен и корисен наместо атрактивен, во еден разноврсен простор, креиран да се адаптира и прилагодува за различни функции. Приготвувањето на храната, нејзино складирање, задржување на вниманието на гостите и делењето на оброци, се само некои од примарните активности, а да не ги набројуваме и сите оние споредни случувања, кои ги правиме паралелно додека готвиме, како чепкањето по мобилниот, или поставениот лаптоп на работната маса или шанк, читањето книга или слично. Доколку планирате да ја обновите Вашата кујна, секогаш имајте на ум дека за успешно дизајниран простор потребно е да се направи спој помеѓу функционалноста и личните потреби. Кај нас, одберете идеја за совршен дизајн на Вашиот простор.

КУЈНА K-72

Дезени

Боите и декорот прикажани на екрнот се само индикативни и не се дадени во размери. Прикажаните бои можат да отстапат од оригиналните бидејќи нивната нијанса може да зависи од подлогата, опкружувањето, видот и количината на светлина на која се изложени, а првенствено од топлината на боите на вашиот екран. Доколку се двоумите околу некои материјали, Ве замолуваме слободно да не контактирате.

АЛПИ

АЛЈАСКА

АНТИК БЕЛО

БАРОК

ЦРНА Плус

КРЕМ

СОНОМА

Light Amcoma

БЕЛА

Dark Amcoma

Soho

ВЕНГЕ

Light Aramo